A Sportágválasztó Magazin új sorozatában olimpiai, világ- és Európa-bajnokokat kérdez arról, hogy ők hogy találkoztak azzal a sportággal, amelyben sikeresek lettek.

Kárász Anna négyszeres világbajnok kajakos.Én olyan családban nőttem fel, ahol fontos volt a mozgás, a rendszeres sportolás. Egészen fiatalon megbarátkoztam az úszással. Később édesapám elvitt kajakozni, és ott ragadtam, nagyon megtetszett. Igaz, előtte volt több olyan alkalom, amikor családi nyaralás, kirándulás során túrakajakban lapátoltunk. Úgy gondolom, hogy már akkor sikerült ráhangolódnom erre a sportágra.”

Kárász Annának már 17 évesen komoly eredményei voltak. A szegedi ifjúsági Európa-bajnokságot két aranyéremmel zárta 2008-ban. Ugyanebben az évben az Európai Olimpiai Reménységek versenyén egy aranyat és egy ezüstöt nyert. Most a hazai rendezésű világbajnokságra készül.

Gondolom, hogy sokan elmondták már előttem, de tényleg fontos: a sportágválasztásnál az a lényeg, hogy egy kisgyerek minél hamarabb megszeressen egy közeget a sportban, találja meg magának azt a mozgásformát, amelyben sikeres lehet.” – mondta Kárász Anna.    (fotó: mkksz.hu)

Te is kipróbálhatod a kajakozást a Nagy Sportágválasztón május 24-én és 25-én. Regisztrálj! Gyere el! Próbálj ki több mint száz sportágat!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.