Karneváli hangulatban zajlik majd a Föld Alatti Futás

Több szempontból is érdekes lesz 2022-ben a BBU Föld Alatti Futás. Egyrészt feltárul az érdeklődők előtt az egyedi, kőbányai pincerendszer, másrészt a tematika szerint most karneváli, farsangi hangulat övezi a versenyt, harmadrészt ovisoktól kezdve az élversenyzőkig mindenki találhat magának távot, úgyhogy gyertek, egész biztos, hogy jó buli lesz!

A kőbányai pincerendszer régen a Dreher Sörgyár raktárhelyisége volt, a kőbányából kialakított pince- és járatrendszer egyedülálló nem csak a fővárosban, de az egész országban. A labirintusszerű pince tökéletes helyszíne a versenynek, amely minden évben más tematikát kap. Indultak itt már UFO-nak öltözött futók, telt már a szeretet/szerelem jegyében Valentin-napi témával, 2022-ben pedig a karnevál, a farsang látványa és hangulata jellemzi majd a versenyt.

Természetesen a farsangi öltözet nem kötelező – csak ajánlott –, aki a sima sportruházatában érzi jól magát, abban is indulhat, de egész biztos, hogy az öltözetek miatt is emlékezetes marad majd a 2022-es BBU Föld Alatti Futás.

A távok ugyanolyan változatosak lesznek, mint a jelmezek, a 300 méteres távtól a 21 kilométerig mindenki találhat magának megfelelő versenyszámot, kiemelten számítunk a családok jelenlétére, akiknek sok egyéb meglepetéssel szolgálunk.

 

További részletek, menetrend és nevezés: https://bbu.hu/fold-alatti-futas/

 

Fotó: Index

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.