Kassai Viktor a világot jelentő deszkákon

Kassai Viktor színházba megy. A nemzetközi labdarúgó játékvezető lesz ugyanis az „Amiről még nem meséltem…” sorozat vendége a Pesti Magyar Színházban. A 2011-ben a világ legjobb játékvezetőjének megválasztott szakember szereti a kihívásokat, és a színházi légkör sem áll túl messze tőle.

„Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a beszélgetős est, mindenesetre szeretem a kihívásokat és az új helyzeteket” – kezdte Kassai Viktor.

A játékvezető elmondta, biztos szóba kerülnek majd olyan témák, mint a videóbíró, vagy az, hogy miért pont játékvezető lett.

„Úgy gondolom, hogy a videóbíró megkönnyíti a mai játékvezetők helyzetét, a nézők is egyre jobban tudnak azonosulni az új helyzettel, persze azzal is tisztában vagyok, hogy a szurkolók egy részének ez nem nagyon tetszik, de a labdarúgás mindig megosztja a szurkolókat. Ami az egyik oldalon jó, az a másik tábornak általában bosszúság.” – összegzett a Sportágválasztó Magazinnak Kassai Viktor.

Az “Amiről még nem meséltem…” sorozat rangos műsorrá nőtte ki magát az elmúlt színházi évadokban. Korábban – a teljesség igénye nélkül – Balzsay Károly, Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Vajda Attila, Szuper Levente, Törökgyörgy Melinda, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Magyar Zoltán, Sors Tamás, Gergely István, Martinek János, Dr. Gyarmati Andrea, Balczó András és Wichmann Tamás volt Dr. Elbert Gábor vendége a Pesti Magyar Színház színpadán.

Fotó: facebook.com/kassaiviktorreferee

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!