Jelentkezz itt a szeptember 16-i ingyenes sportantropometriai mérésre!

A szeptemberi Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó szombati napján, azaz szeptember 16-án, újra ingyenes sportantropometriai mérés lehetőségét kínálja a Nagy Sportágválasztó a látogatóknak.

Amit a vizsgálat nyújtani tud:
A sportágválasztás alapját adó sportantropometriai adatok felmérése, kiértékelése személyre szabottan.
Az alábbi adatokat fogják meghatározni:
  • várható felnőttkori testmagasság,
  • testalkat, testösszetétel,
  • biológiai kor (esetenként a naptári kortól eltérhet),
  • hízásra való hajlam,
  • optimális testtömeg,
  • erősíthetőség.

 

FONTOS! A sportantropometriai vizsgálatra jelentkezni kell!

 

A májusi Budapesti Nagy Sportágválasztóra és Nagy Hangszerválasztóra történő regisztráció szükséges, de nem elégséges feltétel, a vizsgálatra IS regisztrálni kell!

A vizsgálat díjmentes!

Fontos, hogy minden gyermek bejelentéséhez külön űrlapot kell kitölteni. Csak abban az esetben töltsd ki az űrlapot (ami a fenti gombra kattintva megjelenik), ha 2023. szeptember 16-án, 9–17 óra között bármelyik időpont megfelel.

Az időpont módosítására a jelentkezők nagy száma miatt nincs lehetőség!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.