Kempóban a világ tetején!

A 15. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupa küzdelmeit Budapesten rendezték, minden idők legnépesebb mezőnyével. Magyarország a technikai divízióban harmadik helyen zárt, a küzdelmi divíziót pedig megnyerte, így az összetett csapatversenyben is győzött, először az IKF-világbajnokságok történetében!

A MOM Sportban kata, fegyveres kata, szinkron kata, önvédelem, submission, semi kempo, knock down, kempo kumite, full kempo és kempo MMA szabályrendszerekben versengtek egymással a résztvevő öt kontinens legjobbjai. 
A magyar kempo-válogatott az április 26. és 28. között rendezett világesemény során kiemelkedően teljesített, számos egyéni érmet szerezve. Csapatban is dobogón végeztek a magyar kempósok, technikai divízióban a harmadik helyet megszerezve, a küzdelmi kategóriában, illetve összetettben az első helyen végezve.

Összetett csapatvégeredmény:

  1. Magyarország
  2. Románia
  3. Argentína

Küzdelmi divízió:

  1. Magyarország
  2. Románia
  3. Oroszország

Technikai divízió:

  1. Argentína
  2. Románia
  3. Magyarország

Forrás: Magyar Kempo Szövetség

(Címkép forrása a Szövetség Facebook-oldala, fotó: Kocsner János)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.