Kiderült, miért nem vezet meccset Kassai a BL-ben

Hiába várjuk, Kassai Viktor nem kap meccset a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Ahhoz már régen hozzászoktunk, hogy csapataink nemhogy a BL ezen szakaszába, de még a csoportkörbe is ritkán jutnak el, az azonban csalódás, hogy játékvezetőnk sincs már, pedig Kassai 2011-ben még BL-döntőt dirigált.

A Pesti Magyar Színházban, Dr. Elbert Gábor „Amiről még nem meséltem…” című sorozatának 25. vendége volt Kassai Viktor, aki a korábbi sport-szakállamtitkár egyik kérdésére válaszolva elmondta, a BL kieséses szakaszában az UEFA előírta a WAR-t, azaz a videóbíró rendszerét és az a döntés is megszületett, hogy csak olyan játékvezetők kapnak szerepet, akik otthon, a saját bajnokságukban is használják a technológiát. Az MLSZ tehát lépéskényszerben van, mert így csapataink kiesése mellett a játékvezetőinket kizárja a BL-ből, jövőre vélhetően az EL-ből is…

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.