Kiderült, miért nem vezet meccset Kassai a BL-ben

Hiába várjuk, Kassai Viktor nem kap meccset a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Ahhoz már régen hozzászoktunk, hogy csapataink nemhogy a BL ezen szakaszába, de még a csoportkörbe is ritkán jutnak el, az azonban csalódás, hogy játékvezetőnk sincs már, pedig Kassai 2011-ben még BL-döntőt dirigált.

A Pesti Magyar Színházban, Dr. Elbert Gábor „Amiről még nem meséltem…” című sorozatának 25. vendége volt Kassai Viktor, aki a korábbi sport-szakállamtitkár egyik kérdésére válaszolva elmondta, a BL kieséses szakaszában az UEFA előírta a WAR-t, azaz a videóbíró rendszerét és az a döntés is megszületett, hogy csak olyan játékvezetők kapnak szerepet, akik otthon, a saját bajnokságukban is használják a technológiát. Az MLSZ tehát lépéskényszerben van, mert így csapataink kiesése mellett a játékvezetőinket kizárja a BL-ből, jövőre vélhetően az EL-ből is…

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!