Kijutott az EB-re a leány U17-es röplabda-válogatott

Bár utolsó csoportmeccsén kikapott Törökországtól a magyar leány U17-es röplabda-válogatott, de harmadik legjobb csoportmásodikként kijutott az áprilisi ifjúsági Európa-bajnokságra.

A magyar lányok a négyes csoport második helyén végeztek, az első két fordulóban simán verték a portugál, illetve a szlovák válogatottat, de az utolsó csoportmeccsen vereséget szenvedtek a törököktől. Kőnig Gábor szövetségi edző szerint, ami addig stabil volt, totálisan becsődölt. A végeredmény így 0:3 lett.

Szerencsére ezzel még nem volt vége az izgalmaknak, hiszen még hátra volt a cseh–szlovén meccs, ami végül számunkra kedvezően alakult (azaz győztek a szlovénok), így a szövetség számításai szerint 2009 után újra kijutott az ifjúsági Európa-bajnokságra a magyar leány U17-es válogatott.

A csoport végeredménye:

  1. Törökország 9 pont (9:0)
  2. Magyarország 6 (6:3)
  3. Portugália 3 (3:7)
  4. Szlovákia 0 (1:9)

Forrás: Magyar Röplabda Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.