KK-INDUSTRY – AMIKOR A GONDOLATBÓL VALÓSÁG LESZ

Cégünk, a KK-industry Kft. 2014 óta látja el a komplett épületgépészeti rendszerek tervezési, kivitelezési és karbantartási feladatait.

Évről évre bővítettük szolgáltatási körünket, miközben csapatunk is gyarapodott, így egyre nagyobb és komplexebb projektek megvalósításában tudunk megrendelőink segítségére lenni.

KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÉ TARTOZNAK

  • vízellátás, csatornázási
  • fűtés-hűtési
  • légtechnikai
  • gázellátási
  • tűzvédelmi, sprinkler
  • gépészeti technológiai

rendszerek komplett kivitelezése.

GREEN COURT IRODAHÁZ

több, mint 13.000 m2 „A +” kategóriás bérlemény komplett épületgépészeti kivitelezése

A MINŐSÉG ÉS A BIZALOM PILLÉREIRE ÉPÍTKEZÜNK

Magyar tulajdonú vállalkozásunk megbízható szakmai hátterének és stabil pénzügyi helyzetének köszönhetően folyamatosan azon dolgozunk, hogy bővítsük tudásunkat és korszerűsítsük technológiáinkat.

Célunk, hogy kölcsönös bizalmon alapuló, stabil partnerkapcsolatot építsünk ki ügyfeleinkkel, akikkel hosszútávon együttműködünk. Munkájuk iránt elhivatott szakembereink mindig a legjobb minőségre törekednek, a kihívásokra lehetőségként tekintünk.

Folyamatos fejlesztéseinknek és visszatérő, elégedett megrendelőinknek köszönhetően már több mint 100 sikeres projektet valósítottunk meg. Részt vettünk például az MNB irodaház, aSAP irodaház, valamint a Green Court irodaház munkálataiban is.

KULCSRAKÉSZ MEGOLDÁSOK AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

Miben segítünk?

Épületgépészeti rendszer kivitelezése

Épületgépészeti rendszer karbantartása, üzemeltetése

Épületgépészeti tervezés

Tervezés során az ügyfelek igényeihez és költségkeretéhez igazítjuk a koncepciót, majd kulcsrakész ajánlatot adunk. A projektlebonyolítását követően rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással biztosítjuk rendszereink hosszútávú, megbízható működését.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!