A Magyar Kutyasport Szövetség is ott lesz az V. Téli Sportágválasztón. A szervezet elnöke, Dér Andrea elmondta, számukra mindig hálás feladat részt venni ezen az eseményen.

„Ezeken a rendezvényeken a gyerekek és a kutyák rendszerint egymásra találnak. A srácok félelemérzet nélkül simogatják az állatokat, és nagyon jól lehet látni, hogy otthon kinek van kutyája és kinek nincs” – nyilatkozta a Sportágválasztó Magazinnak Dér Andrea.

A sportvezető beszámolt arról is, hogy a január 19-i eseményre több kutyával készülnek, ugyanis az állatokat folyamatosan cserélni kell, mert különben hamar elfáradnak. „A klasszikus szánhúzó fajtákkal találkozhatnak a gyerekek. A kutyáknak igyekszünk megfelelő mennyiségű időt biztosítani arra, hogy pihenni tudjanak” – tette hozzá az elnök.

A Vasas Jégcentrumban megrendezendő eseményen több mint 20 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők ingyenesen. Az V. Téli Sportágválasztóra itt lehet regisztrálni.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!