Már nem kell sokat várni a tavasz beköszöntére és végre újra eljön a szabadtéri programok ideje. Nincs is jobb annál, mint közösen, barátokkal, családdal kimozdulni vidékre vagy éppen a fővárosba és felfedezni a tájak vagy éppen a látnivalók rejtett szépségeit. Ehhez adunk most néhány tippet, amit mindenképp érdemes beírni a naptáradba.

SEGWAY TÚRA BUDAPESTEN

Két keréken fedeznéd fel a főváros látnivalóit? Sajátítsd el egy profitól a segway használatának legfontosabb szabályait, majd indulhat is a 60 perces városnézés. Mozgás közben kérdéseid merülnének fel egy-egy impozáns épület láttán? A program interaktív, úgyhogy bátran teret engedhetsz kíváncsiságodnak. Tökéletes példája ez annak, amikor összefonódik a sport és a kultúra.

Jegyvásárlás és további információk

SÉTA A VÁRKERT BAZÁRBAN – A FŐVÁROS ÉKSZERDOBOZA

Számos nagyszabású esemény helyszínéül szolgál a parádés látványt nyújtó Várkert Bazár. Bizonyára számodra sem ismeretlen a „főváros ékszerdoboza”, mégis biztosra veheted, hogy a felét sem tudod annak, amit még magában rejt. Egy vezetett túra alkalmával ezúttal lehetőséged van igazán megismerni a neoreneszánsz stílusú épületet és tervezője, Ybl Miklós munkásságát, de megcsodálhatod üvegablakait és rózsakertjeit egyaránt.

Jegyvásárlás és további részletek

FESZTIVÁLZÁRÓ PROMENÁD

Április 3. és 19. között rendezik meg a Budapesti Tavaszi Fesztivált, mely számos érdekes és izgalmas programmal várja a látogatókat. Egy közülük a fesztiválzáró promenád, melynek keretein belül több száz amatőr táncos vonul fel Budapest utcáin és egy-egy ikonikus helyszínen különböző performanszokkal örvendeztetik meg a közönséget. A látogatók sem maradnak majd ki a jóból, a felvonulókkal együtt jelenthetik be a tavasz kezdetét a Hősök téri záró produkció alkalmával.

További részletek

VITÉZLŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA

„Indulj el a Vitézlőn, elnyűtt testből Vitéz lőn!” Már a felhívás is sokatmondó és várakozással teli. Egy helyszín, ahol több sportágban is megméretheted magad: gyalogolhatsz, kerékpározhatsz, futhatsz és túrakenuzhatsz, mindezt egyetlen nap alatt. Hát nem vonzó? Ötpróbázóink különös figyelemmel tekinthetnek az eseményre, hiszen ennél könnyebben aligha gyűjthetőek be a hőn áhított pontok. A szabadidő-sportolók és mozogni vágyók pedig keresve sem találhatnának ideálisabb programot áprilisra.

További információk

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!