Liu Shaolin Sándor olimpiai ötödik

Az első magyar érdekeltségű napon már éremért szoríthattunk a phjongcshangi téli olimpián, hiszen Liu Shaolin Sándor bejutott az A-döntőbe. Öccse, Liu Shaoang az elődöntőben búcsúzott. A döntőben Liu Shaolin Sándor végül az ötödik helyen végzett, így megvan az első pontszerzésünk a téli olimpián!

Három magyar versenyzőért szoríthattunk a férfi rövidpályás gyorskorcsolya 1500 m-es selejtezőiben. Liu Shaolin Sándor futamgyőztesként jutott tovább, öccse, Liu Shaoang egy kizárásnak köszönhetően szintén az elődöntőbe jutott. Burján Csaba nagyon kemény selejtezőfutamba került, nem sikerült továbbjutó helyen végeznie.

Az elődöntőben Liu Shaolin Sándor bukott, de a videózást követően a zsűri úgy döntött, hogy ő is döntőbe jut. Liu Shaoangnak viszont ez nem sikerült, a mezőny végén ért célba egy megbillenést követően, végül ki is zárták.

Az A-döntőben végül 9 (!) versenyző indult. Liu Shaolin Sándor az ötödik helyen végzett, így megvan az első pontszerzésünk!

Gratulálunk!

És ne feledjük, hogy 500 méteren szerzett vb-aranyérmet, 1000 méteren pedig Eb-aranyérmet, azaz érdemes szurkolni a további versenynapokon is!

A mai nap magyar érdekeltségű eseményeit élő hírfolyamunkban követhettétek, a gyorskorcsolyázókért legközelebb kedden, február 13-én szoríthattok.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.