Liu Shaolin Sándor

Budapesten született, 1995-ben. Édesanyja magyar, édesapja kínai. Magyar válogatott. 2016-ban, Szöulban, a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon aranyérmet szerzett 500 m-en. 2017-ben ott volt a Téli Sportágválasztón, 2018-ban éppen a rendezvény napján repült Phjongcshangba, a téli olimpiára.

Liu Shaolin Sándor Budapesten született, 1995-ben. Édesanyja magyar, édesapja kínai. Tizenegy éves korától gyorskorcsolyázik. A magyar rövidpályás gyorskorcsolya válogatott tagja.

2016-ban, a szöuli rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokságon aranyérmet szerzett 500 m-en, 2017-ben pedig a torinói Európa-bajnokságon végzett az élen 1000 méteren.

A 2017-es Téli Sportágválasztón természetesen ott volt, 2018-ban pedig éppen a rendezvény napján indultak a rövidpályás gyorskorcsolyázóink a phjongcshangi téli olimpiára.

A tavalyi Téli Sportágválasztóról készült rövid összefoglalóban Liu Shaolin Sándort is láthatod. És hallhatod:

„A célom az volt, mint minden kisgyereknek, hogy olimpiai bajnok legyen egyszer…”

A magyar versenyzők, köztük az éremesélyes rövidpályás gyorskorcsolyázóink programját megtalálod a Sportágválasztó Magazin oldalán. 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.