Maróty Mariann Mimi

A 19 éves lány már többszörös magyar bajnok, és bár cél az egyre jobb nemzetközi szereplés, az olimpiai pontszerzés természetesen nem szerepel az elvárások között. Óriási dolog, hogy ott lehet a téli olimpián, tiszta szívből szurkolunk neki is a minél jobb eredményért.

Miklós Edit jó eredményei, majd sérülése nyomán két fiatal versenyzőnk lehet ott a phjongcshangi téli olimpián. A mindössze 16 éves Hozmann Szonját már korábban bemutattuk, a Magyarországot alpesi síben képviselő másik fiatal hölgy következik most.

Maróty Mariann Mimi

A Körte SE 19 éves versenyzője (edzője: Mario Rafetzeder) műlesiklásban, óriás-műlesiklásban és csapatversenyben indul Phjongcshangban. A többszörös magyar bajnok célja a helytállás a téli olimpián.

Édesapja hatására kezdett síelni 3 éves korában, a testvéreivel együtt. Eleinte a családdal jártak síelni, majd a Körte SE sítáboraiban vettek részt. 10 évesen kezdett versenyezni. Egyre jobb eredményeket ért el, ma már szlalom és összetett felnőtt magyar bajnoki címmel is rendelkezik, egyértelmű céllá vált a minél jobb nemzetközi szereplés.

Hobbija a lovaglás, 5 éves kora óta lovagol. Szereti az extrém sportokat is, így windszörfözni és kiteszörfözni is szokott. És tanulni is, hiszen jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója.

Sok sikert kívánunk neki a téli olimpián és azon túl is!

Forrás: Magyar Sí Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.