A Jubileumi Budapesti Nagy Sportágválasztó alkalmából meghirdetett kabalafigura pályázat a végéhez ért, ezennel kihirdetjük a nyertes pályaművet.

Elsőként muszáj említést tennünk arról, hogy rendkívül népszerű és sikeres volt a pályázat, rengeteg – több mint 270 db – pályamű érkezett hozzánk, melynek értékelése nehéz feladat elé állította a bajnokainkból és vezetőinkből álló zsűrit.

A rendezvény pénteki napján a szavazó bizottság összeült és az első helyezést elérő rajz tekintetében egyhangú döntés született. A többi beérkezett művet tekintve már nem volt ilyen egyszerű a helyzet, hosszas viták és érvelések után sikerült kihirdetni a dobogós helyezetteket, illetve a mögöttük sorakozóakat.

A zsűri tagjai:

Szemán Róbert- Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. ügyvezető,
Dr. Kiss Gergely- háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó/ Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kommunikációs igazgató
Baldaszti Beáta, Mercedes-Benz Hungária Kft., marketing manager
Szabó András, Mercedes-Benz Hungária Kft., értékesítési vezető
Kozák Danuta, ötszörös olimpiai bajnok kajakozó
Szabó Gabriella, háromszoros olimpiai bajnok kajakozó
Steinmetz Barnabás, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó
Pusztai Liza, világ- és Európa-bajnok, ifjúsági olimpiai bajnok kardvívó

1. rajz

Nagypál Borbála

Ezúton szeretnénk megköszönni minden egyes pályázó gyermeknek és szüleiknek a befektetett munkát, energiát és időt, melyet a rajzok elkészítésére szántak, rendkívül kreatív és vidám alkotások születtek.

Gratulálunk Mindenkinek!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.