Jelentkezz itt a szeptember 14-i ingyenes sportantropometriai mérésre!

A XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztó szombati napján, azaz szeptember 14-én újra ingyenes sportantropometriai mérés lehetőségét kínálja a Nagy Sportágválasztó a látogatóknak. A 7 éves kortól elvégezhető mérés meg tudja állapítani, hogy milyen sportágtípusok illenek leginkább a testfelépítéséhez, illetve, hogy milyen magas lesz a gyermek felnőtt korára.

FONTOS! A sportantropometriai vizsgálat regisztrálni kell! A XXV. Budapesti Nagy Sportágválasztóra történő regisztráció szükséges, de nem elégséges feltétel, a vizsgálatra IS regisztrálni kell!

Regisztrálok a vizsgálatra!

A vizsgálat díjmentes. Fontos, hogy minden gyermek bejelentéséhez külön űrlapot kell kitölteni. Csak abban az esetben töltsd ki az űrlapot (ami a fenti gombra kattintva megjelenik), ha 2019. szeptember 14-én 9–17 óra között bármelyik időpont megfelel. Időpont módosítására a jelentkezők nagy száma miatt nincs lehetőség.

AZ ESEMÉNY TÁMOGATÓI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!