Mindkét magyar síző folytathatja

Mindkét magyar teljesítette a lesiklópályát kombinációban, tehát láthatjuk őket a szlalompályán is. Szurkoljunk, hogy sikerüljön a műlesiklást is teljesíteniük. Nem érmekért indultak, a cél valóban a pálya teljesítése, és a minél jobb helyezés elérése.

Bár benne volt a levegőben, hogy a napok óta tartó erős szél miatt a korábbi alpesi sí versenyszámokhoz hasonlóan a férfi kombinációt is elhalasztják, de végül a – rövidített pályán való – megrendezés mellett döntöttek az illetékesek, így végre az alpesi sízők is megkezdhették a szereplésüket a téli olimpián.

Két magyar versenyzőért is szoríthattunk a magyar idő szerint hajnali fél 4-kor kezdődő lesiklásban. Mindketten sikeresen teljesítették a pályát, Samsal Dalibor a 60., Kékesi Márton a 62. helyen.

Reggel 7-től folytatás a műlesiklással. A legjobb 30 fordított sorrendben indul, a többiek helyezésük alapján. 62-en folytathatják, azaz Kékesi Márton lesz az utolsó induló.

Kékesi Márton (ifjúsági olimpikon, korosztályos világbajnok) szerint a technikás és jeges szlalompályán sokan kieshetnek, azaz ha sikerül teljesítenie a pályát, akkor akár sokat is javíthat a helyezésén.

Szurkoljunk nekik!

Forrás: Magyar Olimpiai Bizottság

(Fotó: MOB – Szalmás Péter)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.