Bár alapvetően az Erdei Vándortáborokhoz állították össze, minden túrázni induló gyereknek, családnak jól jöhet a tényleg közérthetően megfogalmazott, hasznos információs anyag. Mekkora hátizsákot válassz, mi legyen benne, mire figyelj a bakancs vásárlásakor… megannyi hasznos tudnivaló.

A vándortáborok valóban nagyszerű kezdeményezés. Van már gyalogos, kerékpáros és vízi vándortábor is. Az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett, egyhetes Erdei Vándortáborok június 16-án indulnak, bakonyi, börzsönyi, mátrai, mecseki és pilisi útvonalakkal várva a középiskolásokat és a felső tagozatosokat.

Az erdészek összeállítottak egy hasznos útmutatót arra nézve, hogy mi érdemes a hátizsákba pakolni, ha valaki egy hétig túrázik az erdőben. Segíthet a táborozóknak, és persze a szülőknek is, akik részt vesznek gyerekük készülődésében. És bár a középpontban az erdei vándortáborok állnak, megszívlelendő tanácsokat találsz benne, ha túrázva, természeti környezetben töltenéd a szünidő egy részét – nem csoda, hiszen a szerzők napi szinten járják az erdőt, legyen rekkenő hőség vagy éppen szakadó eső.

Hasznos tanácsok erdei vándoroknak, írásos formában: erdeivandor.hu

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.