Gyere el szeptember 13-án vagy 14-én a Nagy Sportágválasztó eseményre, ahol a Rexona Mozgásközpontban izgalmas és jópofa kihívásokkal és ajándékokkal várunk!

Keresd a Rexona mozgás központot a Nagy Sportágválasztó központi helyszínén, regisztrálj a hostess-eknél a www.mozogjtobbet.huoldalon és nyerj ajándékokat!

Tekerj magadnak egy turmixot, nyomd le egy haverodat szkanderben, próbáld ki tudásodat teqball-ban, vagy dekázz tízet – mindegy mit csinálsz, csak mozogj és máris a Tiéd a Rexona ajándék!

TE MOZOGSZ, A REXONA HAT!

 

www.mozogjtobbet.hu

AZ ESEMÉNY TÁMOGATÓI

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.