Ne maradj ki az év legnagyobb futóünnepéből. Ha valamilyen szinten már futsz, akkor érdemes rajthoz állni valamelyik távon és ráadásul Ötpróba pontokat is gyűjthetsz. A 33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál valószínűleg idén is közel 30 ezer embert bír majd mozgásra október 6-án és 7-én.

„Csodáld meg Budapestet 42,195 kilométeren keresztül. Éld át a maratonfutás semmihez sem fogható érzését több ezer futó társaságában” – írják a szervezők. A maratoni nevezők száma egyébként már meghaladta az ötezret. A maratoni táv váltóban is teljesíthető, így négyen egy családi, egy baráti vagy egy munkahelyi csapattal, fantasztikus élményekkel gazdagodhattok.

Ha még nem mersz elindulni a királykategóriában, de már kevés neked a félmaraton, akkor érdemes 30 kilométert kipróbálni. Ezeken kívül vannak rövid távok is, érdemes körülnézned az esemény honlapján. Fontos, hogy tisztában légy saját edzettségi állapotoddal, és annak megfelelően válassz távot.

Ha eldöntötted, hogy indulsz, vagy ha már neveztél, akkor ne feledkezz meg az Ötpróba pontokról!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.