NEKED ADOM JÓTÉKONYSÁGI KAMPÁNY- Támogasd a jövő bajnokát egy ajánlással!

A tehetség önmagában sajnos nem elég ahhoz, hogy valaki sportolóként boldoguljon. Mi azért vagyunk, hogy minél több ember élvezhesse a mozgás örömét és a közösség erejét. Ezért a tavalyi évhez hasonlóan ismét támogatni szeretnénk egy ígéretes fiatal sportolót – a te segítségeddel. 

AJÁNLJ NEKÜNK EGY TEHETSÉGET, AKINEK EGY ÉVES TANULMÁNYAIT 2020-BAN MI FINANSZÍROZZUK!

Pályázatként egy olyan hátrányos helyzetű, fiatal sportoló bemutatását várjuk tőled, aki  

  1. igazolt sportoló
  2. országos vagy nemzetközi bajnok (1–6. helyezett)
  3. maximum 23 éves
  4. 2020-ban szeretné megkezdeni felsőoktatási tanulmányait, amelyet nem tud önerőből finanszírozni

A pályázaton elnyerhető maximális összeg: 300 000 Ft / félév

A pályázati anyagot (a sportoló eddigi eredményeinek és helyzetének bemutatásával) az info@sportagvalaszto.hu e-mail-címre várjuk, a következő tárgysorral: nekedadom.

Beküldési határidő: 2020. január 15.

Közreműködésedet előre is köszönjük!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.