Passzold tovább korábbi tanszereidet a szeptember 16-17-i budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón.

Itt van az ősz, itt van újra – ilyenkor két eseményben lehetsz biztos: az iskolákban becsengetnek, a Nagy Sportágválasztó pedig ismét megnyitja kapuit. Utóbbi továbbra is ingyenesen látogatható, sőt, idén a több mint 100 mozgásforma és a több mint 20 hangszer kipróbálása mellett még a sulikezdésben is segíthetsz másoknak.

Ha van otthon olyan tanszered, amely már csak a helyet foglalja, de még használható állapotú, hozd ki a rendezvényre! Mi összegyűjtjük ezeket, hogy aztán rászoruló családok között oszthassuk szét. Fontos, hogy olyan iskolaszereket várunk, amelyek valóban hasznosíthatóak és használhatóak mások számára a mindennapos oktatás során.

Ilyenekre gondoltunk: tolltartó, iskolatáska, toll- és ceruzakészlet, körző, vonalzó, füzetek és társaik. Tehát fontos, hogy NEM ruházatot, NEM könyveket, hanem TANSZEREKET gyűjtünk most.

Az iskolaszereket ekkor és ide hozd:

2022. szeptember 16-17. (péntek-szombat), mindkét nap 9:00-17:00 óráig

1106 Budapest, Maglódi út 12/a. alatt található Merkapt Sportközpontba, a Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó ideje alatt

„Csúcsos” sátrunkat a hátsó füves focipályán, a nagyszínpad mellett lévő „Információ” felirat alatt találod.    

Ne feledd: sok kicsi sokra megy! A felajánlásokat előre is köszönjük!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.