Nekünk is van Aranylányunk!

A svédországi Golden Girl tornán női serdülő, junior és ifjúsági ökölvívók képviselték hazánkat. A vasárnap véget ért viadalon az ifjúsági korosztályban remekeltek a lányok, Hámori Luca aranyéremmel, Lakotár Hanna és Kiss Bettina ezüstéremmel térhet haza.

A vasárnapi döntőkben, az ifjúságiak mezőnyében három öklözőnk is érintett volt. Elsőként Lakotár Hanna (51 kg) lépett a ringbe, de sajnos alulmaradt az orosz Sharapova Liubovval szemben. Kiss Bettina (54 kg) szintén elveszítette a döntőt, őt a francia Jeyssa Marcel múlta felül. Hámori Luca (60 kg) az angol Ellis Hopkinssal mérje össze erejét, és fantasztikus bunyót bemutatva győzött, ezzel valóban „bearanyozta” számunkra a Golden Girl nemzetközi tornát.  így

„Egy nagyon hasznos felmérő versenyen vagyunk túl, ahol 23 ország, több mint 200 bokszolóval képviseltette magát. Az eredményekkel meg vagyok elégedve és a teljesítmény is jó volt, minden öklözőnk első éves volt a saját korcsoportjában. A serdülő és a junior versenyzőinknek ez volt az első nemzetközi megmérettetésük.
A Bocskai versenyen jó szereplést várok el a mieinktől, hiszen egy fontos felmérő lesz a későbbi világversenyek előtt, ami a női öklözőinkre vár.” (Kovács Mária, a magyar női válogatott szövetségi kapitánya)

Forrás: Magyar Ökölvívó Szakszövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.