Nevezzen be és szálljon vízre Ön is csapatával az Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásversenyen

Szeretnénk felhívni figyelmüket az 1. Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásversenyre!
Nevezzen be és szálljon vízre Ön is csapatával, kollégáival, barátaival, partnereivel az Épületgépész és Közmű Kupa keretében megrendezésre kerülő amatőr vitorlásversenyen!

Időpont: 2022. szeptember 3.

Helyszín: Balatonfői Yacht Club

Cím: 8174 Balatonkenese, Főnix tér 3.

Nevezési díj: Saját hajóval: 15 000 Ft/fő

Saját hajó nélkül: 30 000 Ft/fő

A versenyen bárki elindulhat akár egyénileg, akár kisebb baráti társaságok, céges csapatok, abban az esetben is, ha nem rendelkeznek saját hajóval, vagy kellő vitorlázó tudással. A versenyengedély sem feltétel, számukra a rendezőség gyakorlott versenyzők és kormányosok segítéségével biztosít versenyzési lehetőséget.

A verseny utáni estét érdemes lesz a kikötőben tölteni, szórakoztató programokkal, koncertekkel és szabad kikötőhellyel várjuk a versenyzőket. 20 db kikötőhely áll rendelkezésre, melyeket jelentkezési sorrendben tudunk feltölteni, akár már a verseny előtti estére is!

A rendezvény díszvendége: Berecz Zsombor, olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok magyar vitorlázó, akivel személyesen is találkozhatnak a díjátadó ünnepélyen, mivel Ő fogja átadni a verseny nyerteseinek a gyönyörű, egyedi trófeákat és érmeket!

Amíg a verseny zajlik, a parton egy egész napos rendezvényt tartunk, kiállítókkal, étel és ital kóstoltatókkal, izgalmas játékokkal. A nevezési díj tartalmaz minden induló számára Helly Hansen hosszú ujjú workwear pólót, Adidas baseball sapkát, 2 korsó hideg HOPTOP kraftsört és a Billog Food Truck hírhedt bölényragúját is, valamint az indulók között kisorsoljuk Partnereink nagyértékű felajánlásait!

A verseny célja, az épületgépész cégek, szakemberek, partnereik és vitorlázók kapcsolatának erősítése egy közös, amatőr vitorlásverseny felejthetetlen élménye által.

A csodálatos környezetet a frissen felújított Balatonfői Yacht Club biztosítja számunkra, ahol a kikapcsolódás és a jó hangulat garantált! A vicces, szórakoztató játékokról partnereink gondoskodnak, akik standjainál, értékes nyereményekért tehetik próbára tudásukat a legbevállalósabb vendégek!

A versenyt követő díjátadó után a Tom White and the Mad Circus rockabily koncertjével és Dj Thomx zenéjével várjuk a hajnalig szórakozni vágyókat egy fergeteges Beach Party keretében.

 

Bővebb információ a vitorlásversenyről és nevezés:

https://sportagvalaszto.hu/vitorlaskupa

https://www.facebook.com/epuletgepeszkozmukupa

https://www.facebook.com/events/5929240557103332/

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.