Olimpiai pontszerzés után junior vb-ezüst

Kereken két héttel ezelőtt szerzett pontot Phjongcshangban rövidpályás gyorskorcsolyázónk, Jászapáti Petra. Ma pedig már Tomaszówban, a junior vb-n gyűjtött egy ezüstérmet 500 m-en.

Két héttel ezelőtt, óriási meglepetésre a 19 éves rövidpályás gyorskorcsolyázónk pontot szerzett a téli olimpián, 6. helyen végzett az 1500 m-es számban. Egy héttel ezelőtt még Phjoncshangban volt, hiszen csak vasárnap jött az Aranygép, olimpikonjainkkal. Tegnap óta pedig már a lengyelországi Tomaszówban versenyez, a junior világbajnokságon.

Jászapáti Petra a tomaszówi junior vb-n, 1500 méteren a hetedik helyen végzett, míg 500 méteren ezüstérmet szerzett! Kevesebb mint egy héttel azután, hogy hazatért a téli olimpiáról. Gratulálunk!

Forrás: Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.