A Nagy Sportágválasztó aktuális interjújából egy különleges futót ismerhetünk meg, aki amatőr versenyzőként írta be nevét a Guinness Rekordok Könyvébe és a szívünkbe egyaránt.

A 265-ös számú öltözőszekrényt szerettem volna használni, mert 265 km volt a célom, ennyit kellett a futópadon futni a rekordért.”- meséli a 24 órás futópados világrekorder, Csécsei Zoltán, mikor öltözői titkairól kérdeztük. “Sajnos nincs ennyi szekrény, így végül a 155-öset választottam, ami a 12 órás rekord célkitűzése volt.”

Stílszerűen a 155-ös számú szekrény előtt ültünk le beszélgetni Zolival a Springday Health Club öltözőjében, ahol szót ejtettünk a futópados világrekordról, doppingról, házasságról, tetoválásokról, szóval csupa öltözői titokról.

Nézd meg videónkat!

“Mennyit készültem a rekordkísérletre? Azt hiszem 10 évet, ugyanis 10 éve futok.” – mondja komolyan. Azt hihetnénk, hogy viccel, de kis mérnöki számfejtésből kiderül, hogy 10 éve még a szigetkör is nehezen ment neki és szépen hónapról hónapra növelte a távot, hogy mára 286 km is teljesíthető legyen számára, hiszen ennyivel állította fel a futópados 24 órás futás világrekordját. Ha ez nem lenne elég futás közben megdöntötte a 12 órás futás és a 100 mérföldes futópados világrekordot is!

“Az Ironman logóját rátetováltattam a lábamra, mikor teljesítettem, de majd szeretnék egy másik logót is magamra varratni, egy legendás versenyét, de csak akkor, ha megnyerem.” Hogy mi lesz az a tetoválás, mi Csécsei Zoli következő célja, azt megtudhatjátok a videóból!

Ne maradj le az Öltözői titkok következő adásáról – iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!