„A profi sportolónak a profi sport kell legyen az első!” – meséli Szuper Levente jégkorongozó kapus, aki 17 évesen Kanadában játszott. A Nagy Sportágválasztó kisfilmjében öltözői titkairól, sportágválasztásáról, családjáról és természetesen a jégkorongról kérdeztük.

„Én magyar vagyok, én ide tartozom!” Kíváncsi voltam, miért nem maradt Kanadában, hiszen a jégkorong fellegvárában sokkal magasabb a hokisok megbecsülése. Elárulta, hogy ő mindig is hazavágyott, minden külföldön töltött szezonban alig várta, hogy végre hazajöhessen. Szereti Magyarországot, itt érzi otthon magát, sőt az általa vezetett Schiller-Vasas HC jégkorongszakosztály versenyzői is magyarok, nem idegenlégiósokból áll.

Nézd meg a videót!

A jégkorongban a kapus a legmenőbb, az ő felszerelése a legkirályabb, ha balhé van a jégen, őt védi mindenki, ő az igazi sztár. De mi kell, ahhoz, hogy valaki tényleg kiemelkedő legyen? „Jónak kell lenni!” – foglalja össze Levente tömören és lényegre törően.

Szuper Levente ikonikus szereplője a hazai jégkorongnak. A videóinterjúban megismerhetünk egy „Szuper apukát”, aki olyan történeteket mesél, amely minden sportágválasztó szülő és gyerek részére tanulságos lehet.

„Belépünk az öltözőbe, felnőtt profi játékosként, találkozunk a csapattársakkal és ismét gyerekek leszünk.” – meséli Levente őszinte csillogással a szemében. „Azért jó profi sportolónak lenni, mert nagyon kinyújtja a gyerekkorodat!”

Miközben saját gyerekkoráról beszélgetünk, kiderül, hogy már apukaként a gyermekei sportágválasztása a fő kérdés. Ebben szülei példáját követi és segíti gyerekeit, hogy megvalósíthassák álmaikat. „ A szüleim azt csinálták a legjobban, hogy az álmaimat, amiket megfogalmaztam, azokat segítették.”

Az interjúban kényes témákat is boncolgatunk, mennyit lehet keresni profi jégkorongozóként, milyen nehézségei vannak a párkapcsolatoknak a profi sport mellett, hogyan jelenik meg a dopping a sportágban? Sőt, még egy kis bulvár is belefért a beszélgetésbe és megtudtuk, mit varratot Szuper Levente a hátára!

Ismerjétek meg jobban Szuper Leventét és gyertek Ti is hokizni!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.