Lezárult a Nagy Életmódválasztó regisztrációja!

Óriási sikerrel zártuk a Nagy Életmódválasztó programunk regisztrációját és megvannak a nyertesek is!

A felhívásra több mint százan jelentkeztek országszerte. Közülük a szakmai bizottság kiválasztotta azt a 12 szerencsést, akiknek a következő 1 évben támogatjuk életmódváltását. A nyerteseket e-mailben tájékoztattuk, akik nagyon lelkesen, elszántan és hálásan fogadták megkeresésünket.

Azért döntöttünk az eredetileg tervezett 10 helyett 12 fő mellett, mert annyira nagyszerű pályázati anyagok érkeztek be hozzánk, hogy szakértőink csak nagyon nehezen tudtak választani közülük. Nem volt egyszerű feladata a bizottságnak, hiszen számtalan élettörténet átolvasása alapján kellett sorsokról döntenie. Mivel férfi jelentkezőből kevesebb akadt, így adtunk inkább esélyt több hölgynek.

Köszönjük mindazoknak, akik regisztráltak! Ha most nem sikerült bekerülni, ne csüggedj! Kövesd a Nagy Életmódválasztó oldalát és a Nagy Sportágválasztó Facebook oldalát, valamint csatlakozz Nagy Életmódválasztó Facebook csoportunkhoz is, ahol hasznos információkat kaphatsz az életmódváltásodhoz. Szeretnénk, ha ez a program nem csak a 12 kiválasztott személynek segítene életmódot váltani, hanem sok mindenki másnak is. Ezért nyomon követhetitek majd a nyertesek következő 1 éves munkáját, melyet szakembereink segítségével végeznek majd.

A nyerteseknek szívből gratulálunk! Hamarosan indul a közös munka! Mi már nagyon várjuk!

Most pedig nagy örömmel osztjuk meg veletek a Nagy Életmódválasztó programunk 12 szerencsés nyertesének nevét:

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!