Pásztor Flóra ezüstérmes a junior Világkupán

Ezüstérmet szerzett Pásztor Flóra a mödlingi junior női tőr Világkupa-versenyen! Úgy jutott el a döntőig, hogy közben a korosztály két legnagyobb nevét győzte le.

Pásztor Flóra, a Törekvés 20 éves tőrözője a mödlingi junior Világkupán ezüstérmes lett, miután a korosztály két legnagyobb nevét is legyőzte! Beliczay Sándor tanítványa a korosztályos világbajnok olasz Rossinit, majd a felnőtt világranglistán is kiemelt orosz Martyanovát is felülmúlta. A döntőben kikapott az amerikai Devore-tól.

Junior női tőr egyéni Világkupa

Mödling (Ausztria), 133 induló

  • Csoportmérkőzések: Pásztor Flóra 5 győzelem/1 vereség
  • A legjobb 32 közé jutásért: Pásztor-Mironiuk (ukrán) 15:4.
  • A legjobb 16 közé jutásért: Pásztor-Catarzi (francia) 15:5.
  • Nyolcaddöntő: Pásztor-Rossini (olasz) 15:11.
  • Negyeddöntő: Pásztor-Berno (olasz) 15:8.
  • Elődöntő: Pásztor-Martyanova (orosz) 15:12.
  • Döntő: Pásztor-Devore (amerikai) 12:15.

A dobogó: 1. Devore (amerikai), 2. Pásztor Flóra (edző: Beliczay Sándor, válogatott edző: Kiss Tibor), 3. Martyanova (orosz) és Tangerlini (olasz).

Forrás: Magyar Vívó Szövetség

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.