Fantasztikus siker a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón! Az ország legnagyobb sportfesztiválján a Magyar Rekordok regisztrátora bejelentette: magyar rekordot állított fel a Sportágválasztó.

„Nagyon örülök, hogy ezen az egészséges életmódot és a testedzést népszerűsítő eseményen egy fantasztikus gyűjteményes magyar rekordot hitelesíthettem. Az egy időben egy helyen űzött sportágak kategóriájában a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztó rekordot állított fel a maga 95 sportágával” – mondta Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora.

Hatalmas gratuláció a szervezőknek és a résztvevőknek, jó ügyet szolgálnak. Bízom benne, hogy az elkövetkező években további rekorddöntéseknek lehetünk szemtanúi” – tette hozzá a szakember.

A kétnapos XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón egyébként összesen 104 sportágat lehetett kipróbálni ingyenesen.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.