Rekordlétszámú nevezés a Föld Alatti Futáson

Teltház várható a titokzatosságáról híres kőbányai pincerendszerben megrendezett Föld Alatti Futáson, amelyre február 23-án kerül sor. Az esemény különlegessége, hogy mostantól minden évben új, szórakoztató kreatív élményelemekkel teszik még élvezetesebbé a sportolást a szervezők. Idén az ufók és a földönkívüliek fogják megrohamozni a pincét…

A Halloween Run futóversenyen évről évre bevetett, extrém látvány- és hanghatások óriási sikerén felbuzdulva 2019-től a Föld Alatti Futás is extra izgalmakkal várja a nevezőket. Újdonság viszont, hogy az utóbbi eseményen minden alkalommal más-más fantáziavilág szórakoztatja majd a sportolókat. Ebben az évben a természetfeletti jelenségeké, az ufóké és az űrlényeké a főszerep. A nagy kérdések: Vajon barátságos szándékkal érkeznek a marslakók? Ha pedig nem, akkor ők a gyorsabbak vagy az emberek…?

Az egyedi érem és kitűző mellett ufós pólót is szerezhetnek a futók és túrázók

A futóversenyre és az eseményhez kapcsolódó föld alatti túrára rekordlétszámban neveztek a mozgás szerelmesei, ezért már helyszíni nevezésre sincs lehetőség. A létszámstopra azért volt szükség, mert a pincerendszer befogadóképessége korlátozott. A nagy érdeklődésre való tekintettel az egyes versenyszámok időrendje és a távok pontos hossza is változott, ezért a résztvevőknek ajánlott a Föld Alatti Futás weboldalán tájékozódni az aktualitásokról.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!