December 1., Budapest, Kőbánya, Óhegy park, Csősztorony. Vajon tudunk-e 2018 kört futni, hogy ezzel jókedvűen elengedjük ezt az évet?

A múltidéző disznóvágáson és kolbásztöltő versenyen kívül „Röfi-vágta, fuss bátran” elnevezésű futóesemény, kézműves foglalkozások és pecsenyéző várja a december 1-jén a Csősztoronyhoz látogatókat.

A Röfi-vágta különlegessége, hogy nem versenyként készülünk rá, hanem az a célunk ezzel az örömfutással, hogy mindenki annyi kört fusson, amennyit ő maga eltervez. Vajon tudunk-e 2018 kört futni, hogy ezzel jókedvűen elengedjük ezt az évet?

A futáshoz 3 időpontban lehet csatlakozni, 10, 11 és 12 órakor.

További részletek a kedvcsináló videóban:

Forrás: PocketTV

 

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.