Run Away! futás Makai Viktóriával a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján

Makai Viki közös futásra invitál mindenkit, aki szívesen fejezné ki ezen a napon szolidaritását az erőszak elleni küzdelemben. November 25-én, vasárnap 12 órától a Margitszigeten lehet a futónőhöz csatlakozni és részt venni egy közösségi futásban. Viki 12 órakor startol a futókör Margit-híd felöli oldalán a fehér felfestés kezdőpontjától és várja a kezdő és gyakorlott futókat egyaránt.

A futás nem szervezett sportesemény, magán kezdeményezés, amelyben mindenki saját felelősségére és önkéntes alapon csatlakozhat. Nincs szervező, nincs részvételi díj, baráti közösségi szolidaritás futás a Margitszigeten.

Csatlakozom a Facebook-eseményhez

Aki nem tud részt venni a programokon, mégis szívesen szolidaritást vállalna ezen a napon, egy egyedi Facebook-profilkerettel állhat ki a kezdeményezés mellett. A RunAway! profilkeret a meglévő profilképre helyezhető és előre beállított időszak után törlődik.

Kipróbálom a Facebook-profilkeretet

Az ENSZ 1999 óta november 25-ét nevezte ki a nők elleni erőszak megszűnésének világnapjának, ami kapcsán már Magyarországon is több civilkezdeményezés indult.

Run Away! néven indított kampányt Makai Viktória ultrafutónő, aki októberben brutális támadás és szexuális áldozata lett. A megdöbbentő részletességgel napvilágra kerülő beszámolja mellett több hazai rendezvényt is népszerűsít, amit szolidaritásból kezdeményeztek civil szervezetek, magánszemélyek.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.