Run Away ingyenes önvédelmi edzés

Spalovszky Csaba, a Torashin Dojo Nemzetközi Harcművészeti és Kulturális Akadémia elnöke, Go-Kongouseki-Ryu stílusvezető, a Magyar Ju-Jitsu válogatott szövetségi kapitánya a Run Away! kampányhoz kapcsolódva felajánlást tett: azoknak a lányoknak és nőknek, akik 2019. márciusáig a Run Away kampányra hivatkozva keresik fel őket, 2 hónap teljesen ingyenes edzést ajánl fel az Akadémia összes edzésére, foglalkozására.

Spalovszky Csaba így ír a Torashin Dojo Facebook-oldalán:

„Jómagam, mint nyílt harcművészeti világbajnok és ötszörös világkupa-győztes, számos világkupa-győztes tanítvány mestere, a magam és a Torashin Dojo Nemzetközi Harcművészeti és Kulturális Akadémia, valamint a Go-Kongouseki-Ryu harcművészeti rendszer nevében elutasítok a védtelenekkel és az ártatlanokkal szemben tanúsított minden erőszakos cselekedetet (verbálist és fizikait egyaránt), illetve támogatom az erőszak megelőzésére irányuló Run Away kampányt. Ezzel együtt felhívom mindenki figyelmét, hogy az önvédelem nem csak jog és lehetőség az életünkben, hanem magunkkal és szeretteinkkel szemben levő kötelesség!”

További infók a Torashin Dojo honlapján és Facebook-oldalán találhatók.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!