Sebők Vilmos: Hazai pályán támadtunk, és nyertünk

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a vendég walesi csapatot az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján, így megőrizte első helyét a csoportjában. A magyarok három ponttal előzik meg a szlovákokat és a világbajnoki ezüstérmes horvátokat, illetve hattal a legutóbbi Eb-n elődöntős walesieket, de minden riválisuknál egy meccsel többet játszottak. A sereghajtó Azerbajdzsán pont nélkül áll.

Sebők Vilmos, a Sportágválasztó Magazin szakértője így látta a találkozót:

„Marco Rossi meghagyta a jól szervezett védelmet erre a meccsre is, viszont a középpályán Pátkai személyében egy sokkal támadóbb, vagy ha úgy tetszik, egy fineszesebb játékost küldött pályára és a támadó szektorban felvállalta a két csatáros játékot. A meccs előtt több társaságban is beszélgettünk, én mindenhol azt mondtam, hogy 0-0 lesz. Sokáig úgy tűnt, hogy a küzdelmes meccsen be is jön a tippem, de aztán Pátkai betalált. A legutóbbi világbajnokságon láthattuk ezt a walesi csapatot játszani. Láthattuk, hogy egy nagyon jól összerakott, fegyelmezett, masszív együttes. Nos, ezzel a gárdával szemben sikerült egy jó kis küzdelmes meccsen felül kerekedni”

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.