Sebők Vilmos: Kell az extra

Folytatja szereplését a magyar labdarúgó-válogatott! Az Európa-bajnoki selejtező következő fordulója következik, az ellenfél pedig Wales lesz. Sebők Vilmos úgy látja, hogy egy nagyon kemény mérkőzésre kell felkészülnie a magyar csapatnak.

A kispadon eltiltás miatt nem lehet ott a szövetségi kapitány. Cosimo Inguscio helyettesíti majd a Groupama Arénában Marco Rossit, aki az azerbajdzsáni kezdőcsapaton több helyen is változtatni fog. Az olasz szakember a nemzeti csapat Telkiben tartott sajtótájékoztatóján elmondta: automatikus eltiltást von maga után, hogy a szombati, bakui meccs hajrájában a holland bíró elküldte őt a kispadtól, ezt elfogadja, de súlyos szakmai hibának tartja, ami történt. „A csapat nélkülem is ugyanúgy tud majd teljesíteni, mint velem, ez nem probléma. Bízom a segítőimben, tudják a dolgukat.” – tette hozzá Marco Rossi. A tréner elmondta, hogy Bese Barnabásra, Kádár Tamásra és Zsótér Donátra továbbra sem számíthat, a többiek jó állapotban vannak. Mérlegelik, hogy esetleg a kispadra leüljenek-e az említett játékosok, de 15 percnél többet biztosan nem tudnak majd játszani.

Sebők Vilmos, a Sportágválasztó Magazin szakértője szerint ezúttal is szükség lesz extrára. „Az azeriek ellen a támadóknak nem ment annyira a játék, így akkor Willi Orbán volt az ’extra’. Jó volt látni, hogy védőként abszolút veszélyes tudott lenni, és kétszer is betalált. Ezúttal is kellenek a váratlan dolgok majd, hiszen a walesi csapat egy jól megszervezett együttes. Láthattuk a vb-n is a játékukat.” – fogalmazott Sebők Vilmos.

A magyar és a walesi válogatott kedden 20.45 órától csap össze a Groupama Arénában, és amennyiben a hazaiak pontot szereznek, biztosan az E csoport élén maradnak.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!