Sport- és hangszerkavalkád XXIV. Budapesti Nagy Sportágválasztón

Zajlik a XXIV. Budapesti Nagy Sportágválasztó. Több ezer gyerek vette birtokba a Merkapt Sportközpontot, ahol 109 sportágat és 20 hangszert próbálhatnak ki ingyenesen.

A Sportágválasztó második napja a családoké, így nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a fiatalok és az idősebbek is kipróbáljanak különféle mozgásformákat, hiszen a sportot nem lehet sem túl korán, sem túl későn elkezdeni.

Nemcsak a sportokban, de a zenében is elmerülhet minden látogató. Ennél jobb alkalmad mostanában nem lesz megtalálni a saját vagy a gyereked egyéniségéhez illő zenei kifejezésmódot!

Május 25-én, szombaton 9 és17 óra között is várjuk a résztvevőket a Merkapt Sportközpontban (Budapest, Maglódi út 12/a.)

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

Nézd meg a mai eseményről készült kedvcsinálónkat!

Nyitás előtt

Színpad

A 109 sportág egy része madártávlatból

Az M1-en

A pénteki M1-es deles Híradóban már beszámoltak a Sportágválasztóról, de több médiacsapat dolgozott az első napon a helyszínen. 

Az M1 beszámolójáért kattints ide! (a Sportágválasztós anyag 33:20-nál indul!)

Küzdelem

Zumba

Koncert, vagy bemelegítés?

Belső egyensúly

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!