Sportágválasztó – Ahol akár a példaképeddel is találkozhatsz

A Nagy Sportágválasztó az utóbbi években a magyar sport egyik olyan intézménye lett, amely egyedülálló lehetőségeket kínál a gyerekeknek, szülőknek.

 A rendezvényekre olyan sportolócsemetéknek is érdemes kilátogatniuk, akik már megtalálták a sportágukat. Jó példa erre Berkeszi Dániel sztorija is. A kardvívó példaképével, Szilágyi Áronnal találkozhatott az egyik Sportágválasztón, és ez a találkozó – ahogy ő fogalmaz – hatalmas löketet adott neki. Berkeszi Dániel az ominózus Sportágválasztó után a 2018-as tavaszi Országos Vívó Diákolimpián korosztályában egyéni kardvívásban 5. helyezést ért el! Édesapja szerint ebben az eredményben nagy szerepe volt a kétszeres olimpiai bajnokkal való találkozásnak.

A Sportágválasztó rendszerint világklasszisok egész sorát vonultatja fel a rendezvényein. Nem volt ez másképp a XXIII. Budapesti Nagy Sportágválasztón sem. A Sportágválasztó Magazin ott szólaltatta meg Berkeszi Dánielt.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!