Szia, Viki vagyok! Próbáld ki az új edzés programot! FlowRun.

A futás szeretetére, teljesítmény növelésre egy szóval a sportemberségre felkészítő edzésprogram a flow-élmény középpontba helyezésével, Makai Viktória, többszörös magyar bajnok ultrafutótól.

A FlowRun egy edzésmódszer, mely sajátossága, hogy egy futással kapcsolatos célkitűzésed a flow állapot minél többszöri átélésével érd el.

A flow-élményt Csíkszentmihályi Mihály Széchenyi-díjas magyar-amerikai pszichológus írta le tudományos pontossággal és nevezte néven:

„A flow olyan állapotot jelent, amikor az ember teljesen elmélyül abban a tevékenységben, amit csinál. A koncentrálás és a kontroll érzése ekkor nagyon magas, és úgy érzi, mintha egy energiabomba lenne, mintha a mindennapi problémák megszűnnének, a gondjai háttérbe szorulnának.”

A futás az egyik legalkalmasabb tevékenység az állapot megtapasztalására, átélésére. A FlowRun egy konkrét célkitűzésre felépülő, project alapú edzésprogram.

A te fizikai, mentális és lelki erősségeid feltáró, és felhasználó módszer, ezért az edzésterv fizikai, mentális és lelki feladatokat egyaránt tartalmaz. A változás a célkitűzéshez felállított mértékegység által válik mérhetővé.

Az edzésterv egy online naptár felületen vezetjük, aminek fontos rész az edzésenkénti írásos párbeszéd. Az edzésterv hetenként épül egymásra, figyelembe véve személyiséged és élethelyzeted sajátosságait – család, munkaidő, földrajzi távolság…

Ennek kulcsa a felkészültséged és a képességeid szerinti fokozatos és változatos edzésmunka, a fejlődést és A rekreációt egyaránt szolgáló edzésmunka. Makai Viktória vagyok, az edzésmódszer megalkotója, 7-szeres magyar bajnok ultrafutó, 2015-ben az év ultrafutója. Jelenleg a Testnevelési Egyetem atlétika tagozatos képzésén veszek részt, és sport coachingot tanulok. A futás számomra nem csak teljesítmény növelés, sokkal inkább személyiségfejlődés.

Egyre többen futunk, egyre nagyobb célokkal, s ehhez szeretném adni szakmaiságom, és tapasztalatom egy professzionális szabadidősport-tervezés programmal.

Ha szeretnéd szeretni a futást, ha fokozatos, sérülés mentesen szeretnél eljutni a célodig, ha megismernél és kipróbálnál a sportágra jellemző edzésmódszereket, mindezt rád, az élethelyzetedre és a célodra szabva.

Próbáld ki a FlowRun edzésprogramot 10.000 ft/hó áron, legyen saját tapasztalatod!

Ami a legjobb benne: mindaz az érték, amit a program újdonságként ad számodra a tiéd marad, s mindennapjaid gazdagíthatod vele.

Mindenkinek ajánlom, aki döntött amellett, hogy a futás által szeretne változást létrehozni az életében, a flow érzés megtapasztalásával. Minden más egyéni sajátossághoz igazodik a program, hisz ettől lesz a tiéd, s ettől szól rólad!

Bővebben: https://www.facebook.com/flowrunflow/

Elérhetőség: makaiviki@gmail.com, +36304547532

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!