Sztárparádé a Duna Arénában: újra jön a Vizesgála!

A tavalyi zajos siker után idén közkívánatra ismét jön a Vizesgála. November 17-én ismét a vízi sportok legnagyobb hazai ünnepére várják világklasszis bajnokaink a sportbarátokat. Az eseményre látogatók délelőtt élsportolókkal úszhatnak egy medencében, az Ötpróba kereteiben, délután pedig olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sportbemutatóit láthatják, és barátságos meccseken szurkolhatnak.

A jót könnyű megszokni, a legjobbakat meg pláne – ezért is vált hagyománnyá az év végi Vizesgála. Novemberben újra a sportvilág krémjének, azaz több mint 30 olimpiai, világ- és Európa-bajnoknak szurkolhatsz a Duna Arénában! Előtte pedig csobbanhatsz velük az úszópróbán, az ország legprofibb és leggyorsabb medencéjében. A jegyek már kaphatók: csapj le rájuk!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.