Másfél hónap bezártság után nem csoda, ha már fogy a motivációd és folyamatosan keresed az ötleteket a sok-sok otthon töltött óra tartalmas eltöltésére. Ebben lesznek most segítségedre az Ötpróba szabadidősport-mozgalom lelkes szervezőcsapatának tagjai, akik mindennap új kihívás elé állítanak.

Hazánk legnagyobb szabadidősport-eseménysorozata, az Ötpróba, bő három éve, 2017 áprilisában vette kezdetét, és azóta közel négyszáz rendezvényén majd’ 25 ezer tagja vett részt. A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. által koordinált program üzenete egyértelmű: élj egészségtudatosabban, sportolj sokat és gyűjtsd a pontokat az értékes nyereményekért! Utóbbira sajnos jelenleg – események hiányában – nincs lehetőség, a mozgásban gazdag életmódnak azonban a karantén sem szabhat gátat, ezt bizonyítják be nap, mint nap munkatársaink.

Irodánk tagjai eddig azzal foglalkoztak, hogy a rendezvényeinken másokat mozgassanak meg a megfelelő körülmények megteremtésével, most azonban fordult a kocka és a #Ötpróbávalotthon kampány keretein belül saját magukat bírják rá a rendszeres testmozgásra. A kihívás lényege, hogy ameddig tart a járványhelyzet megfékezése céljából elrendelt kijárási korlátozás, minden egyes otthon töltött napra jusson egy-egy játékos feladat, gyakorlat, amelyet bárki könnyedén elvégezhet a négy fal között, vagy az ajánlott hatósági előírásokat betartva kint, a szabadban.

Hét fős irodánk minden tagja részt vesz a kezdeményezésben, így már másfél hónapja heti rendszerességgel olvashatjátok Varró Barbi, Ecsedi Zsuzsi, Feith Timi, Kelényi Szandi, Csabai-Kaskötő Brigi, Ambrus Bálint és Szélpál Tamás rövid ajánlóit. A szerzők között akad édesanya, volt élsportoló és jelenlegi hobbisportoló, valamint olyanok, akik saját bevallásuk szerint is jobban szeretik szervezni, mint művelni a sportot… Legalábbis eddig.

A kampány játékszabályzatát ITT találod, az aktuális bejegyzéseket pedig honlapunkon, illetve az Ötpróba hivatalos Facebook oldalán tudod nyomon követni.

Tarts Velünk Te is, és mozogj mindennap!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!