Úszóink jótékonysági árverésbe kezdtek

Mutina Ágnes, Európa-bajnok úszó és szintén úszó férje, Bernek Péter, rövidpályás világ – és Európa-bajnok, jótékonysági aukciót kezdeményez.

A házaspár hazánk úszóbajnokait kérte fel, hogy álljanak az ügy mellé és együtt támogassák az egészségügyben dolgozókat. Egy-egy relikviát bocsájtanak minden nap árverésre, a befolyt összeget pedig a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet számára adják majd át. A kezdeményezés a holnapi napon indul majd.

Először Risztov Éva, olimpiai bajnok és Cseh László, olimpiai ezüst – és bronzérmes felajánlása kerül ki.

A licit minden tárgynál 10 ezer forintról indul.

Úszóink nagy számban csatlakoztak a szuper kezdeményezéshez, a következő napokban e párok felajánlásaira lehet majd licitálni:

  1. Risztov Éva – Cseh László
  2. Kapás Boglárka – Telegdy Ádám
  3. Sztankovics Anna – Sztankovics Dóra
  4. Verrasztó Evelyn – Verrasztó Dávid
  5. Jakabos Zsuzsanna – Kozma Dominik
  6. Hosszú Katinka Rasovszky Kristóf
  7. Késely Ajna – Bohus Richárd
  8. Szilágyi Liliána – Németh Nándor
  9. Burián Kata Kenderesi Tamás

Ha úgy gondolod, hogy Te is nyomon követnéd a licitet, és segítenél, akkor kérünk, hogy kövesd Bernek Péter és Mutina Ágnes közösségi oldalát! Köszönjük a kezdeményezésüket!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.