Utánpótlás kick-box vb: sok magyar érem lesz

Kick-boxos fiataljaink megint odatették magukat. Jesolóban zajlik az utánpótlás vb, ahol hatvannál is több érmet gyűjthetnek a kis harcosok.

A vb-n 65 ország 1800 versenyzője küzd meg egymással, több mint 100 magyar lép, vagy lépett küzdőtérre.

A selejtezők után kiderült, hogy 59 magyar verekedte be magát kategóriájában a legjobb négy közé, ez azt jelenti, hogy ők már biztosan érmet szereznek.

A Magyar Kick-Box Szakszövetség Sajtóosztályának tudósítása szerint az érmek száma még bővülhet is, hiszen további hat magyar fiatal érhet el dobogós helyezést: négyüknek küzdelemben van erre esélye, míg a zenés formagyakorlatban két kick-boxosunk gyarapíthatja a büszke érmesek táborát a 10-18 éves korosztály legrangosabb világversenyén.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.