Sajnos a kialakult helyzet miatt idén májusban nem tudjuk megrendezni a Budapesti Nagy Sportágválasztót, ezért új sorozatunkban olyan sportágakat mutatunk be, amelyeket otthon is ki lehet próbálni, és amelyek alapjait folyamatos gyakorlással akár el is lehet sajátítani.

Tudjuk, hogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények hangulatát, ahol több mint 100 sportágat lehet egyszerre kipróbálni, nem igazán lehet pótolni, valamint az edzők és szakemberek instrukciói elengedhetetlenek, de szeretnénk, ha ezekben a nehéz időkben sem maradnál Sportágválasztó nélkül.

A sorozat célja, hogy felkeltse az érdeklődést valamely sportág iránt, amelyet a későbbiekben akár egyesületi szinten is űzni lehet.

Sorozatunk 2. részében a CrossFit sportággal ismerkedhetsz meg.

A CrossFit egy önálló, saját rendszer által meghatározott fitnesz irányzat, amelyet Greg Glassmann hozott létre 2000-ben. A sportág a funkcionális edzés alapjaira épül, lényege, hogy megtanulj helyesen mozogni és minél fittebb legyél változatos edzésmunka mellett, így elérve, hogy ne csak egy kondicionális képesség fejlődjön, hanem mindenben legyél jó egy kicsit.

A CrossFit fejleszti az állóképességet, erőt, kitartást, ügyességet, pontosságot, flexibilitást, robbanékonyságot, sebességet, koordinációt és az egyensúlyt, tehát mindent. 🙂

A Sportágválasztó rendezvényein több alkalommal találkozhattatok már a CrossFit Everybody csapatával, akik az egyik legnépszerűbbek minden eseményen.

Most ugyan ők sem tudnak csoportos edzéseket tartani termükben, de nem hagyják mozgás nélkül az arra vágyókat. Minden nap kétszer, 10:00-kor és 16:00-kor jelentkeznek élő videós edzésekkel, amelyek vissza is nézhetőek, így bármikor el lehet végezni a gyakorlatsorokat az ő instruálásuk mellett.

A délelőtti edzésekbe gyermekek is bekapcsolódhatnak, a délutániakat viszont csak felnőtteknek ajánlják.

Próbáljátok ki, és ha megtetszett, csatlakozzatok hozzájuk rendszeresen!

Elérhetőség és további információk: https://www.crossfiteverybody.com/

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!