Válassz sportágat otthon! – Ökölvívás

Sajnos a kialakult helyzet miatt idén májusban nem tudjuk megrendezni a Budapesti Nagy Sportágválasztót, ezért új sorozatunkban olyan sportágakat mutatunk be, amelyeket otthon is ki lehet próbálni, és amelyek alapjait folyamatos gyakorlással akár el is lehet sajátítani.

Tudjuk, hogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények hangulatát, ahol több mint 100 sportágat lehet egyszerre kipróbálni nem igazán lehet pótolni, valamint az edzők és szakemberek instrukciói elengedhetetlenek, de szeretnénk, ha ezekben a nehéz időkben sem maradnál Sportágválasztó nélkül.

A sorozat célja, hogy felkeltse az érdeklődést valamely sportág iránt, amelyet a későbbiekben egyesületi szinten is űzni lehet.

Kezdésnek az ökölvívás, azaz a box alapjaival ismerkedhetsz meg.

Sok olyan ágazata van már ennek a sportnak, amit edzőtermekben, csoportos órák keretein belül is egyre többen űznek. Nők és férfiak számára is jó választás, hiszen ebben a változatában nincs komolyabb fizikai kontakt, és minden izomcsoportot megmozgat.

Az edzésbe a gyerekeket, akár már az egészen kicsiket is be lehet vonni játékos formában, mint ahogyan például az alábbi videóban is teszik. 🙂

Рокки Бальбоа.Начало

Közzétette: Есен Шокпаров – 2019. november 4., hétfő

A nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek pedig itt egy teljes, 30 perces edzésprogram, ami nem igényel eszközt és viszonylag kis helyen is elvégezhető lakáson belül.

Ha megtetszett ez a sportág, folyamatosan bővülő klubkeresőnkben tovább ismerkedhetsz vele, és megtalálhatod a hozzád legközelebbi sportegyesületet is.

(A kereső folyamatosan frissül, ha még nem találod benne választott sportágadat, nézz vissza később!)

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!