2021. június 1-jén indult és 2022. május 31-én véget ért a Nagy Életmódválasztó. 12 lelkes résztvevővel indultunk, végül 8 fővel fejeztük be a sikeres programot.

Az eltelt egy év alatt számtalan szakértő és segítő támogatta az életmódváltókat céljuk sikeres elérésében. A teljesség igénye nélkül:

  • Kiss Sándor Sasa edző, a Sasafitness trénere, aki az edzésprogramot biztosította
  • Zsolt Eszter Coach, az Elite Complex megálmodója, aki a lelki támogatást nyújtotta
  • Szetmihályi István a SYNLAB Kft. kereskedelmi és operatív vezetője és dietetikai csapata, akik a laborvizsgálatokat, InBody méréseket, kiértékeléseket végezték és a dietetikai tanácsokat adták.
  • Varró Tina gyógytornász, fizioterapeuta, manuálterapeuta, aki a sérüléseket, fájdalmakat kezelt
  • New York shop és Schmuck Andrea dentálhigiénikus szakember, aki a fogászati vizsgálatot végezte és szájhigiéniai termékekkel támogatta a résztvevőket
  • Kiss Gergely, a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. kommunikációs igazgatója, aki a kommunikációs felületeket és megjelenéseket biztosította, valamint nem kis motivációval és inspirációval látta el az életmódválókat
  • Árvay-Egyed Nikolett, a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. részéről a projektmenedzser, aki a mindennapi ügyes-bajos dolgaikon segített, adminisztrált, programot, találkozót, megjelenést szervezett

A Nagy Életmódválasztó programról elmondhatjuk, hogy sikeresen zárult. A 8 résztvevő összesen 151 kg-tól szabadult meg. Bár itt nem a súlycsökkentés volt az elsődleges cél, mégis becsülendő, hogy ekkora súlyfelesleget sikerült leadnia a csapatnak. Van, akinél nem a külsőségeken látszik leginkább a változás, de elindult egy olyan belső lelki úton, mely hosszú távon akár a későbbi fogyáshoz, de mindenesetre egy egészségesebb életvitelhez fog vezetni. Több résztvevőnél kiderültek rejtett, alattomos betegségek a laborvizsgálatoknak köszönhetően, úgy, mint pajzsmirigy problémák, Hashimoto betegség, inzulin rezisztencia, magas vérnyomás, stb. Ezek nagy részét a helyes táplálkozással és a rendszeres mozgással sikerült orvosolni.

Az életmódváltók kaptak egy új szemléletet, melyet saját bevallásuk és ígéretük szerint nem fognak feladni és folytatni fogják a most már helyes életvitelüket az egészséges táplálkozással és a mindennapos sportolással.

Ehhez kívánunk nekik a továbbiakban is sok sikert és kitartást, jó egészséget és fittebb életet!

 

Szeretettel: A Nagy Sportágválasztó csapata

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!