Apa a testépítésben is profi. Most megtanítja Neked, hogyan kell izomtömeget növelni és ebben segít neki Mr. Univerzum, amatőr világbajnok testépítőnk, Kiss Jenő mester.

A testépítés egy olyan sportág, ahol a versenyen pózolással mutatják be a testépítők, az addig elvégzett munka eredményét. Az edzések mellett a tudatos táplálkozás, a pontos regeneráció és a kitartás a jó body builder erőssége. Apa és Kiss Jenő az összes izomcsoport edzésébe betekintést ad, gyúrnak bicepszre, vállra, mellre, hátra, lábra.

Nézd meg a videót!

A film végén Apa ledobja a textilt és bemutatja a színpadon az edzés eredményét. Persze megint pórul jár, a nézők nagy örömére!

Ismerkedjetek meg a testépítők edzésével és ne felejtsétek el elpakolni a súlyzókat az edzés végén!

Jó szórakozást, az erő legyen veletek!

Ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára.

Helyreigazítás: ahol a kategóriákról beszélünk, helytelenül 112 fontos kategória hangzik el, ezt sztárvendégünk észrevette és javította: „Bocsánat, ezt elrontottam! Helyesen 212 font/96 kg alatt kategória. Üdv: Kiss Jenő”.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!