Apa a testépítésben is profi. Most megtanítja Neked, hogyan kell izomtömeget növelni és ebben segít neki Mr. Univerzum, amatőr világbajnok testépítőnk, Kiss Jenő mester.

A testépítés egy olyan sportág, ahol a versenyen pózolással mutatják be a testépítők, az addig elvégzett munka eredményét. Az edzések mellett a tudatos táplálkozás, a pontos regeneráció és a kitartás a jó body builder erőssége. Apa és Kiss Jenő az összes izomcsoport edzésébe betekintést ad, gyúrnak bicepszre, vállra, mellre, hátra, lábra.

Nézd meg a videót!

A film végén Apa ledobja a textilt és bemutatja a színpadon az edzés eredményét. Persze megint pórul jár, a nézők nagy örömére!

Ismerkedjetek meg a testépítők edzésével és ne felejtsétek el elpakolni a súlyzókat az edzés végén!

Jó szórakozást, az erő legyen veletek!

Ne maradj le a következő részről, iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára.

Helyreigazítás: ahol a kategóriákról beszélünk, helytelenül 112 fontos kategória hangzik el, ezt sztárvendégünk észrevette és javította: „Bocsánat, ezt elrontottam! Helyesen 212 font/96 kg alatt kategória. Üdv: Kiss Jenő”.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.