Apa mindent sportágat is kipróbál! Két év kihagyás után az apuka testalkatú sportriporterünk elhatározta, hogy behozza a pandémia alatt szerzett lemaradást és a májusi Nagy Sportágválasztón minden sportágat kipróbált egy nap alatt.

Szerencsére az operatőrünk is vele volt, így egy brutális 16 perces videó készült, ahol olyan sztárok is szerepelnek, mint Baji Balázs (atlétika), Cseh László (úszás), Kiss Gergely (vízilabda) és még sok-sok olimpikon!

Apa sokszor nagyon hangos, nagyon szókimondó és az összes bakit elköveti, amit egy sportágban lehet. Csattogtatja a barantások karikás ostorát, öttusázik, karatézik, judózik, falra mászik, tóba merül… Kicsit gúnyos, kicsit irónikus, de csupaszív sportőrült, mi így szeretjük:

Az APA BEMUTATJA Nagy Sportágválasztó különkiadása itt megtekinthető:

Iratkozz fel a csatornára és nézd meg az Apa bemutatja korábbi filmjeit is!

Szeptember 16-17-én, a Merkapt Sportközpontban ismét megrendezésre kerül a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, ahol kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek is lehetőségük lesz kipróbálni több mint 100 sportágat és több mint 20 hangszert.

Ti is ott lesztek?

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!