A Nagy Sportágválasztó legújabb interjújából most egy ismert és nagyra becsült olimpikonunk öltözői titkait ismerhetjük meg.

“A bicepszen megy végig, az izmon, három aranyérem, három olimpiai láng.” – mutatja tetoválásait, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

Amióta abbahagyta a versenyzést már „csak” 3-4 edzésen vesz részt hetente, sikerült az egyik alkalom elcsípnünk az öltözőben, ahol tabuk nélkül beszélgettünk az élsportról, a házasságról, apaságról, doppingról és természetesen a vízilabdáról.

NÉZD MEG VIDEÓNKAT!

„Egy hullámhosszon voltunk és a mai napig tart a vitákkal együtt is, és ezt mi vállaljuk is, hogy szoktunk vitázni… egy csókkal úgy zárjuk le a vitát, hogy úgy keljünk fel másnap, hogy van valami rendezése.”  – árulja el Gergő a 23 éve tartó boldog házasságának titkát.

A háromgyermekes apuka próbálta óvni lányait, hogy édesapjuk árnyékában, az ő sportágában kelljen sportolniuk, de minden igyekezete ellenére két nagylánya már a medencében vízilabdázik.

Beszélgettünk az élet nagy dolgairól, az apaságról, a csinos vízilabdás hölgyekről, akik közül Gergő is élete párját választotta, de elárulja milyen tanuló volt, hogy fért össze az élsport a tanulással, milyen nehézségei és szépségei vannak egy vízipólós életének!

Ismerjétek meg Dr. Kiss Gergelyt és gyertek Ti is vízilabdázni!

Az interjút Nagy Sportágválasztó megbízásából készítette: Fülöp Miklós és Szilágyi László.

Ne maradj le az Öltözői titkok következő adásáról – iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!