Videónkban az első magyar snowboard Európa-kupa aranyérmes versenyzőnk, Fricz Botond mesél arról, hogy milyen egy osztrák snowboard-akadémia, ahol egész télen nem járnak a srácok suliba, hanem távoktatásban tanulnak, és csak tavasszal ülnek be újra a padba.

„Amikor snowboardozni kellet, és versenyekre kellett járni, akkor nem volt az, hogy lemaradtunk a sulival, akkor egyszerűen nem volt iskola…” mutatja be az osztrák snowboard akadémia távoktatási rendszerét Fricz Botond. Riportunkban az érettségi előtt álló hódeszkás avat be egy nem mindennapi diák életébe és a snowboard freestyle rejtelmeibe.

NÉZD MEG VIDEÓNKAT!

A Nagy Sportágválasztó Öltözői titkok című műsora, most egy különleges helyszínen, a Mátraszentistváni Sípark hüttéjében készült. Fricz Boti, a fiatal kora ellenére, máris a legeredményesebb versenyzője a Magyar Snowboard Szövetségnek. Megtudhatjuk, hogy Boti főleg külföldön készül a versenyekre. Az is kiderül, hogy a snowboard előtt már volt egy sportágválasztása, a wakeboard, ám megsérült a térde, így váltott a síkvízről hóra, ami úgy tűnik, hogy nagyon jó döntés volt.

Ismerjétek meg Fricz Botit és tudjatok meg többet a snowboard slopestyle-ról!

Nézd meg az Öltözői titkok további részeit, amelyben Kozák Danutával, Csécsei Zoltánnal, Ungvári Miklóssal, Dr. Kiss Gergellyel beszélgettünk!

Ne maradj le az Öltözői titkok következő adásáról – iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára!

Az interjút Nagy Sportágválasztó megbízásából készítette: Fülöp Miklós és Szilágyi László.

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!