A videó filmben Sebestyén Júlia, első magyar Európa-bajnok műkorcsolyázónk mesél öltözői titkairól. Egészen gyerekkorától, sportágválasztásától, versenyzői karrierjén keresztül edzői tapasztalatát is megosztja a nézőkkel. A műkorcsolya kedvelői számára kötelező, de minden szülőnek és sportszerető embernek tanulságos mélyinterjú!

„Már reggel 6-kor jégen állnak a 6-7 éves gyerekek.” – meséli Júlia, immáron edzőként, a gyermekek időbeosztásáról. Annak, aki ezt a gyönyörű sportágat választja, nagyon elkötelezettnek kell lennie, hiszen napi két edzésre is szükség van, már nagyon fiatal korban.

NÉZD MEG A VIDEÓT!

„Nagyon szép kürruhában korcsolyáznak a lányok.” Minden versenyzőnek lehetősége van a szülőkkel, edzővel és később a varrónővel, koreográfussal közösen kiválasztani a zenét, a ruhát, még a strassz kövek elrendezését is.

A műkorcsolya a művészet és az élsport ötvözete, ahol a fiúk és a lányok táncművészek kecsességével, atléták robbanékonyságával és szertornászok mozgáskultúrájával rendelkeznek.

Ismerd meg jobban Sebestyén Júliát és életútján keresztül betekintést nyerhetsz a műkorcsolya szépségeibe is!

Ne maradj le az Öltözői titkok következő adásáról – iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!