A videó filmben Sebestyén Júlia, első magyar Európa-bajnok műkorcsolyázónk mesél öltözői titkairól. Egészen gyerekkorától, sportágválasztásától, versenyzői karrierjén keresztül edzői tapasztalatát is megosztja a nézőkkel. A műkorcsolya kedvelői számára kötelező, de minden szülőnek és sportszerető embernek tanulságos mélyinterjú!

„Már reggel 6-kor jégen állnak a 6-7 éves gyerekek.” – meséli Júlia, immáron edzőként, a gyermekek időbeosztásáról. Annak, aki ezt a gyönyörű sportágat választja, nagyon elkötelezettnek kell lennie, hiszen napi két edzésre is szükség van, már nagyon fiatal korban.

NÉZD MEG A VIDEÓT!

„Nagyon szép kürruhában korcsolyáznak a lányok.” Minden versenyzőnek lehetősége van a szülőkkel, edzővel és később a varrónővel, koreográfussal közösen kiválasztani a zenét, a ruhát, még a strassz kövek elrendezését is.

A műkorcsolya a művészet és az élsport ötvözete, ahol a fiúk és a lányok táncművészek kecsességével, atléták robbanékonyságával és szertornászok mozgáskultúrájával rendelkeznek.

Ismerd meg jobban Sebestyén Júliát és életútján keresztül betekintést nyerhetsz a műkorcsolya szépségeibe is!

Ne maradj le az Öltözői titkok következő adásáról – iratkozz fel a Nagy Sportágválasztó YouTube-csatornájára!

FIGYELEM! A Nagy Sportágválasztó - A SPORT NAPJAI rendezvénynév VÉDJEGYOLTALOM alatt áll. A rendezvénynév részbeni vagy egészbeni jogosulatlan használója védjegybitorlási vétséget követ el!

Szeretnék bővebb információt és telefonos megkeresést a rendezvény szponzorációs lehetőségeivel kapcsolatban.

New York Shop

szájhigiéniai prémium termék forgalmazó

A New York Dental cégcsoport több mint 25 éve foglalkozik a magyar fogorvosok és lakosság szájhigiéniai termékeinek forgalmazásával. Az egészségünk elengedhetetlen hozzátartozója a megfelelő szájhigiénia.

6-12 év kor között már kibújnak a maradandó csontfogak. Kiemelten fontos, hogy az egészséges fejlődésük érdekében megfelelő szájhigéniai szokásokat alakítsunk ki. A célunk, hogy támogassuk és ösztönözzük a rendszeres, helyes fogmosás fenntartását a megfelelő termékekkel, különösen, amikor a gyermek önállóan kezd fogat mosni.

Hatalmas öröm számunkra, hogy a New York Shop szájhigiéniai állapotfelméréssel és személyreszabott prémium szájhigiéniai termékekkel segítheti a junior életmódváltókat.